Кецовете започват да се превръщат в тотален хит. Освен, че са много удобни, производителите започнаха да ги превръщат в много шикозни и модерни като модели.

Кецовете се комбинират с всякакви дамски обувки, като започнете от рокли и поли и стигнете до анцуг. Ако все пак се страхувате да не изглеждате нелепо в някои комбинации с такива обувки, ето няколко съвета от нас.

Дънките или панталоните е добре да бъдат късни, над глезена. По този начин обувката се открива напълно, изглежда по-добре и ви прави да изглеждате по-стройни и слаби. Не се колебайте да подрежете или подгънете дънките си.

Шарките и цветовете на кецовете са най-различни. Ако не сте сигурни в съчетанията си, то спокойно може да си купувате изчистени едноцветни модели, които да комбинирате с всичко. Желанието ви да бъдете по-различни или дори екстравагантни също може да бъде удовлетворено. Предлагат се модели на кецове без връзки, чиито десен наподобява леопардова, тигрова кожа, а тя стои като прекрасен акцент към изчистено облекло.

Както вече споменахме, полата и роклята, също са модели дрехи, които могат да се комбинират с кецове. Естествено не забравяйте, че това става по определени правила. Не може да сложите строго елегантна рокля с кецове. Тук по-скоро става въпрос за някоя младежка дънкова пола или свежа лятна рокля на цветя, независимо дали ще бъде дълга или късна.

Най-хубавото от всичко е, че кецовете като вид обувки далеч не са скъпи и са достъпни за всяка дама. Това ви дава възможността да се презапасите поне с няколко чифта, които да бъдат различни един от друг – изчистени черни кецове, цветни, шарени, с връзки или без. Всеки чифт ще подхожда на почти всичките ви дрехи и ще ви позволи да бъдете всеки ден с различна визия.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook