В месеца на любовта и виното, консумацията на сладки неща се увеличава многократно. Повечето хора, изразяват своята любов чрез шоколад, шоколадови бонбони или други сладки вкусотии.

romantichen desert

Също така, десертите са много добра компания на виното, а то от своя страна е най- консумираното питие през февруари. foodpanda, подбра кои са най- романтичните десерти, на база консумацията около и на Св. Валентин.

1.Кутия белгийски шоколад-Шоколадът е символ на любовта. Да подариш кутия шоколадови бонбони или шоколад се смята за форма и израз на обич и симпатии.

2.Шоколадово суфле-Твърда обвивка и хубав разтопен течен шоколад, могат да задоволят всеки вкус, дори и най- неромантичните личности.

3.Ягоди със сметана-Класическият романтичен десерт са ягодите със сметана, придружени с хубаво добре охладено шампанско.

4.Крем карамел-Все по-често крем карамелът присъства на масата на романтичните вечери. Вкусът на карамелизирана захар провокира небцето и гали рецепторите.

5.Мини палачинки под формата на сърце-Креативността на романтичните двойки, определено може да бъде разгърната около 14-ти февруари. Подготовката на десерт, чрез който да изразиш чувствата си едно от приятните неща.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook