Рафаел се изправя пред вътрешните си демони в новото си видео “Отразен”

Рафаел Пашамов представи Мъжко бельо на достъпна цена. Възможността да ви накарат да се влюбите в най-новите, секси и най-добри тенденции в света на мъжката мода. Нашето мъжко бельо утвърждава своя уникален стил с модели, толкова различни, колкото и цветни. Независимо боксерки слипове или джокс, ще намерите това, което искате. Модерни и разнообразни модели удобно бельо за мъже със стил. Новите ни са тук за да ви развълнуват. Комфорт и качество избери сега.  Мъжко бельо Calvin Klein е една от най-известните, най-купуваните и най-желаните марки. Мъжките боксерки са съобразени изцяло с последните тенденции в модата. Слиповете за мъже подчертават стила и класата на носещия ги. За по-разкрепостените представители на силния пол отличен избор са джоксовете. Усета ни за качествено мъжко бельо на достъпна цена, който притежава го отличава от всички други марки за бельо и това го прави не случайно обект на желание. третия си самостоятелен сингъл “Отразен”. Талантливият певец стана известен след като стигна до финалите на музикалното телевизионно риалити “Гласът на България” през 2018. Впоследствие Рафаел подписа договор с Монте Мюзик и издаде първата си авторска песен “Магнит”, последвана от сингъла “Нови истини”.

Забележителният тембър, интелигентно присъствие и стилно музикално звучене са запазена марка за Рафаел. Изпълнителят предпочита да създава музика, която е актуална, със звучене, отговарящо на световните тенденции, макар и малко встрани от традиционните разбирания за комерсиална музика в родината ни.

Рафаел композира демото на песента сам, но изпитва необходимост от партньор в избистрянето на концепцията за финалното звучене. Неговият приятел, композитор и музикант от Лондон Тиби Галеа допълва идеята му с изключително ценни професионални съвети и композицията придобива завършен вид. Текстът е написан от Рафаел и както той самият споделя “се излива много бързо”, а режисьорът Калоян Христов улавя внушението му от първо слушане. Маските в клипа са това, което подтискаме в себе си – емоции, страхове, скрити демони. Те ни пречат да вървим напред и единственият начин да продължим е да се преборим с тях.

С кратко вокално изпълнение в края на песента се включва Северина Нейкова, също изпълнител, получил популярност от “Гласът на България”. Във видеото участват певците Елица Узунова и Камен Костадинов, който печели няколко първи места от международни конкурси за пеене с дебютната песен на Рафаел “Магнит”.

Видеото на “Отразен” може да гледате в YouTube канала на Монте Мюзик, а сингъла вече е качен в дигиталните платформи за музика. Междувременно Рафаел продължава да е чест гост на музикални събития и непрекъснато обогатява концертната си програма, в която му партнира китариста Тихомир Василев.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook

Категории: ЛАЙФСТАЙЛКоментарите не са разрешени