Антония Петрова избяга чак в Барселона. Блондинката реши да се скрие от огромния медиен интерес към нея, като замина на екскурзия, пише „България днес“. Ваканцията е платена от новото гадже на миската, което тя упорито крие от всички.
Мъжът е зорко пазен от любимата си и единственото, което се знае за него е, че е доста по-млад от бившия й съпруг Александър Бередин.

Антония не пропусна да се похвали, че е забегнала от родината и се наслаждава на почивка в Испания, като пусна клипчета от екскурзията си.

Снимка, публикувана от Antonia Petrova Beredin (@antonia_petrova_beredin) на

Тя побърза и да отбележи, че се чувства и изключително обичана.

Петрова намекна, че се готви и за нова сватба, като това изглежда предстои в най-близко бъдеще. А с показността си цели да натрие носа на бившия си Александър, с когото се разделиха преди няколко месеца.

След като се разделиха, бизнесменът не пропусна да се изгаври с нея, натяквайки й, колко е изгубила, като го е зарязала. Антония пък не пропусна да му го върне, като му показа, че и новото й тайно гадже има някой лев за кратка почивка.

„Обичам моментите в компанията на любим човек, с любима храна”, споделя блондинката.
И въпреки че уж се радва на безоблачно щастие, идилията й далеч не е приказна.

Александър все още се дърпа и не иска да подпише документите за развод с миската. А това може да се окаже пагубно за сватбените й планове с новата й половинка./Днес+
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook