Председателят на „ББЦ“ в Перник Катя Иванова стана член на ЦИК

Президентът Росен Плевнелиев издаде указ за назначението на Катя Иванова от „България без цензура“ за член на Централната избирателна комисия.

Назначаването на общинският председател на „България без цензура“ в Перник Катя Иванова става след постъпило предложение от съпредседателите на КП ББЦ до президентът Росен Плевнелиев. В мотивите се посочва, че на провелите се избори за 43-то Народно събрание КП „Бъглария без цензура“ е излъчила 15 народни представители, с което коалицията е получила правото да бъде представена в Централната избирателна комисия.

политика Перник, член ЦИК, член ЦИК Перник, Катя Иванова, Катя Иванова Перник, ББЦ Перник

Коалиционното решение е взето с пълно мнозинство от членовете на председателския съвет на съюза – Николай Бареков (ББЦ), Румен Йончев (ЗНС), Драгомир Стефанов (Движение „Гергьовден“) и Кънчо Филипов (БДЦ).

Новите членове на ЦИК се назначават от президента на Републиката за срок до приключване на мандата на действащите членове.

Ивановаa e адвокат в Адвокатска колегия – Πepниĸ и секретар на колегията. Магистър по право на EC, специалност „Международни отношения – ΠEC”.

От 1997 година участва активно в различни предизборни кампании.
Общински съветник в Πepниĸ два поредни мандата.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook

Категории: ПЕРНИК

Тагове:Оставете коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.