Тото милионерът от Перник Росен Русимов се радва на огромен улов от язовира, който стопанисва отскоро. Мястото е известно сред перничани като „Бушляк“. Язовирът не е особена почит сред рибарите в региона. Два огромни толстолоба бяха уловени от Станке и Росен Лазарови, които са наети от Русимов да се грижат за водоема.

Перник, новини Перник, Росен Русимов, огромен толстолоб, тото милионер, тото милионер Росен Русимов, тото милионер Росен, милионер Росен

По-голямата риба тежи 35 кг, по-малката е 30 кг., пише в. „България днес”.

„По-големият толстолоб ще го пазя за традиционния коледен банкет на квартал „Монте Карло“. Всяка година приятели от махалата се събираме, за да изпием по чаша за здраве и да се повеселим. На предишните купони основното ястие обикновено беше печено прасе, но този път ще е нещо различно,“ обясни Росен Русимов.

Той взе язовира, за да развива екзотична бизнес идея, за която писахме преди време.

Росен Русимов спечели 4 736 303 лв. на 19 ноември 2012 г. Позна шестте числа от второ теглене на играта 6 от 49. Тото милионерът още чака над 2 млн. лева от депозитите си във фалиралата КТБ. Той инвестира успешно останалата част от печалбата си и се радва на добри доходи.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook