„Да! На българските региони“ е национална кампания, която е организирана от в. „Стандарт“ и КРИБ. В Перник домакин на събитието е кметът Вяра Церовска. Дискусията ще бъде от 15 часа в Конферентната зала на Двореца на културата в града.

новини Перник, Дворец на културата, Дворец на културата Перник, министър Перник

На форума ще се обсъдят възможностите за изграждане на представителни кръгови кръстовища на входовете на Перник. Градът е на подхода към столицата и е важен транспортен коридор към Гърция, Сърбия и Македония, затова се нуждае от удобна и красиво оформена пътна инфраструктура. Ще се обсъждат още данъчни и бизнес въпроси.

На всички повдигнати въпроси ще отговарят министрите Теменужка Петкова – на енергетиката, Ивелина Василева – на околната среда и водите и Красен Кралев – на спорта, зам. – министрите Валери Борисов – на транспорта, Николай Нанков – на регионалното развитие, Диян Стаматов – на образованието и науката, доц. д-р Бони Петрунова – на културата,както и изпълнителният директор на Българската агенция за инвестиции Стамен Янев, шефът на фонд „Земеделие“ Румен Порожанов и говорителят на НАП Росен Бъчваров.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook