Преди броени дни излезе новата песен „Бог“ на радомиреца Юлиян Асенов. Парчето е дуетно с певицата Соня Иванова. За видеото към песента помага Мария Миради. Ето какво каза Юлиян Асенов за читателите на PKmig:

Представи се на читателите ни…
Аз съм Юлиян Асенов, певец.

Преди дни излезе новата ви песен „Бог“. Разкажи повече за нея.
Да, песента е съвсем нова, излезе преди около две седмици. От много време исках да напиша песен, която да направя съвместно със Соня Иванова, и „Бог“ съм я мислил като дует между мен и нея. Много бързо се роди тази песен като текст и музика, Деян Асенов направи аранжимента, записахме я при TET Master, заедно с Мария Миради измислихме концепцията на видеото и ето, че проекта вече е факт.

Видеото към песента има повече от 80 000 гледания в Уoutube. Според теб на какво се дължи този факт?
Интереса към „Бог“ е голям, получих много поздравления и от колеги. Когато нещо се прави с душа и сърце, то стига до хората рано или късно. Смятам, че музикантите имаме мисия с нашето творчество.

В интервюто ви с Милен Цветков постоянно темата се въртеше около Бог. Каква вяра изповядваш?
Християнин съм. Смятам, че беше изместен центъра в този разговор, а той не е религията. Това е песен за вярата, любовта и себеопознаването. Хората постоянно се отдалечават от истината, живеят в заблуда, но в крайна сметка всеки има правото да избира на какво да се уповава.

Подготвяш ли нещо ново?
Да, имам записана нова песен, която е въпрос на време да бъде представена, но сега се радвам на „Бог“, все пак е съвсем нова.

Да очакват ли албум феновете ти?
Със сигурност в бъдеще ще има албум, но засега ще издавам сингли.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook