Намирането на най-добрите подаръци за жени или мъже не трябва да е сложно, особено ако предстои да изненадате някого, когото обичате.

Но знаем, че по време на коледния сезон списъкът с приятели и членове на семейството, на които искате да подарите, е доста дълъг и шансовете да бъдете оригинални, без да харчите цялата си заплата, намаляват.

Когато пазарувате коледни подаръци, подаръци за рожден ден или друг специален повод за жени, търсенето на перфектния подарък може да бъде трудно, когато имате ограничен бюджет . Ако случаят е такъв ние имаме решението за вас, тъй като създадохме селекция от достъпни подаръци за жени, внимателно подбрани да задоволят желанията и да надминат очакванията, подходящи за всеки вкус. 

Свещи
Класика, която не може да липсва сред достъпните коледни подаръци, са свещите. Те са обмислени коледни подаръци, които няма да разрушат бюджета ви и ще накарат вашите близки да се усмихнат. На пазара в България се предлагат свещи на достъпни цени като могат да се намерят хубави и качествени за 20-30 лева.

Дифузер
Рийд дифузерите са изключително популярни в момента както у нас, така и по света. Те са много лесни за използване. Ароматизираните свещи са идеални, за да придадете на дома или офиса бърз изблик на аромат, но ако търсите по-дълготрайно решение, опитайте тези дифузери. Ако се притеснявате от открит пламък, то те са сигурна алтернатива на свещите. Рийд дифузерите се предлагат в различни размери и могат да осигурят аромат за дома от няколко седмици до цяла година.

За разлика от свещите, дифузерите са без пламък и не изискват топлина. Те разпръскват аромата във въздуха по естествен път.

От Selynta може да вземете италиански дифузер за своята жена, майка и или приятелка на цена от около 20 лева и да ги зарадвате за Коледа.

Чаша
Не толкова оригинален подарък е избора на чаша. В България можете да откриете голямо разнообразие. Все пак може да избере с готин надпис за около 10 лева.

Тъй като обратното броене до Коледа вече започна е време да помислите какво ще подарите на любимите си хора. Постарахме се да изберем три бюджетни подаръка, за да ви подпомогнем да изберете. Колкото и изтъркано да е, важен жеста нали?

В Selynta ще откриете качествени италиански дифузери с естествени и чисти ароматни масла на достъпна цена.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook