Четвърти национален събор на староселци се организира на 1 юли 2023 година, от 14:00 часа, в Старо село, което се намира в Община Радомир. Събитието ще бъде заредено с музикална програма и разнообразни изложби, представящи богатството на старовремската култура.

Организаторите на събора са ДТС „Староселче“, ФТА Горна баня, ТФ „Старо село“ и ФТК „Седеф“. Тези институции, съвместно с други староселски организации и актьори, ще се постараят да създадат незабравимо преживяване за всички посетители.

В програмата на събора е включена изпълнението на народни песни от Надя Казакова, популярна народна певица с богат репертоар и изразителен глас. Нейното участие ще придаде на събора автентичност и ще внесе радост и емоция в сърцата на всички присъстващи.

Освен музикалната програма, на събора ще се проведе и кулинарна изложба на старовремски староселски гозби. Посетителите ще имат възможността да се запознаят със забравени рецепти и аромати от минали времена. Кулинарната изложба ще предложи на гостите разнообразие от ястия, приготвени по традиционни старовремски рецепти, които ще им помогнат да се насладят на атмосферата и вкусовете на миналото.

Ако търсите нещо различно и вълнуващо, Четвъртият национален събор на староселци е идеалното място за вас. Заповядайте на 1 юли 2023 година в Старо село и се насладете на неповторимото преживяване, което съборът ще ви предложи. Нека заедно отпразнуваме културното наследство и уникалността на старовремските обичаи и традиции.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook