По инициатива на най-младия общински съветник в Радомир, Олег Цветанов, и със съдействието на Община Радомир, село Извор се сдоби с обновени автобусни спирки и още по-привлекателен външен вид. Те имат естетична визия след като бяха украсени с фотоси, изобразяващи красиви места от селото. Пейзажа е селото снимано отвисоко и снимки на местната черква, манастирчето, реновираното училище и разбира се диви божурите.

Това не само подобрява комуникацията в региона, но и показва красотата на селото.
Олег Цветанов се включи в инициативата за обновление на автобусните спирки в село Извор. Тази стъпка бързо се превърна в реалност, като резултатът се оказа не само функционален, но и изключително естетичен.

Село Извор е с множество природни богатства и се намира сред красиви хълмисти пейзажи. На фона на зелени поля, гори и ярки сезонни цветя се издига местната черква, придавайки на цялостния пейзаж духовно значение и историческа стойност.

Обновените автобусни спирки са не само удобство за местните жители, но и дават възможност на жителите и посетителите да видят богатствата на село Извор. Тази инициатива доказва, че когато общността се обедини, може да създаде нещо красиво и полезно за всички.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook