След осем успешни сезона и десетки разказани истории, „Фермата“ се завръща на екраните на bTV с новата си поредица, озаглавена „Нишката на живота“. В деветото издание на този обичан риалити формат зрителите ще имат възможността да се потопят отново в зашеметяващото съчетание от български традиции и модерни предизвикателства. Новият сезон започва на 4 септември (понеделник) от 20:00 часа, обещавайки да разкрие още една увлекателна страница от своята история.

С нови правила, предизвикателства и свеж подход, „Фермата“ ще се яви пред зрителите в напълно обновен облик. Въпреки промените, риалитито ще запази своя характерен дух, който го нарече най-българското риалити предаване. Новата визия и формат се окуражават да се вплетат в сърцето на съвременния свят, докато същевременно продължават да извличат вдъхновение от нашите дълбоки исторически корени.

Със стартирането на снимките преди няколко дни в близост до Перник, очакванията се възвишават. Арената за битки и стопанството ще бъдат местата, където емоциите, изпитанията и страстите на участниците ще изричат най-истинските им откликвания. Страхове, амбиции, приятелства и съревнования ще поднесат нови и вълнуващи моменти на публиката.

Едно от най-голямите предизвикателства, пред което стои „Фермата“, е въвеждането на новата водеща. Вместо да замени съществуващите водещи, новата дама в екипа ще се присъедини към вече познатите и обичани Иван и Андрей. Тайните на стопанството, които може би включват нови стратегии и изненадващи обрати, ще се разкриват постепенно, докато състезателите се изправят пред предизвикателствата им.

И какво точно ни очаква в тази нова глава от „Фермата“? Новите правила на играта, които ще определят победителя и наградата от 100 хиляди лева, ще бъдат разкрити по време на епизодите. Зрителите ще имат възможността да се впуснат в историята на участниците, да ги подкрепят и следят развитието на събитията, които ще се излъчват всяка седмица. Всеки понеделник от 20:00 часа и от вторник до четвъртък от 21:00 часа, зрителите ще имат шанса да се насладят на напрежението, емоциите и изненадите, които „Фермата“ ще предложи.

С новата си визия, обновени правила и невероятните истории, които ще бъдат разкрити, „Фермата“ се завръща по българския ефир, готова да вплете миналото и бъдещето в едно зашеметяващо приключение. Не пропускайте премиерата на 4 септември и последвайте вълнуващата история на „Фермата: Нишката на живота“ по bTV.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook