В град Перник бяха изградени две нови детски площадки и първите две площадки за свободно разхождане на домашни любимци. Тези съоръжения значително подобряват условията за отдих и забавление както за най-малките жители, така и за техните домашни любимци.

Двете детски площадки, разположени на ул. „Лом“ в квартал „Изток“, вече носят радост на местните деца. Трета детска площадка е в процес на изграждане на ул. „Рашо Димитров“, близо до блок 74. Новите съоръжения отговарят на всички стандарти за безопасност и предлагат различни възможности за игра, гарантиращи забавление и физическо развитие на децата.

Освен това бяха създадени и първите две площадки за свободно разхождане на домашни любимци в града. Те се намират на ул. „Струма“ и ул. „Лом“ и разполагат с удобства като пейки, кошчета за боклук и специализирани съоръжения за игра на кучета. Това ще позволи на собствениците на домашни любимци да осигурят на своите космати приятели здравословни упражнения и социални взаимодействия в безопасна и контролирана среда.

Призоваваме всички собственици на домашни любимци да уважават правилата, посочени на табелите на площадките за разходка на домашни любимци. Като следваме тези насоки, можем да гарантираме, че тези съоръжения остават чисти, безопасни и приятни за всички потребители.

Тези нововъведения демонстрират ангажимента на местната власт да създаде по-привлекателна и комфортна жизнена среда за всички граждани на Перник. С всяко ново съоръжение възможностите за отдих, спорт и забавление в града продължават да растат, което го прави още по-добро място за живеене.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook