Международната конференция „Инструменти за зелена младежка работа“ и Международният младежки обмен, в които участват млади хора от България, Норвегия, Португалия и Сърбия бяха открити днес.

Конференцията беше открита в Тържествената зала та Минната дирекция от зам.-кмета на община Перник Стефан Кръстев и Наталия Митева – заместник-министър на образованието и науката. В събитието участваха още младежки работници от Националната мрежа на младежките центрове в страната, представители на местни образователни и младежки организации и институции.

В продължение на два дни в града ни ще бъдат представени и дискутирани европейски и национални добри практики и как младежките работници могат да ги адаптират и прилагат в своята работа.

Младежкия обмен пък стартира в сградата на Международния младежки център, който ще бъде открит в 15:00 ч. днес. В него участват 54 младежи от Кралство Норвегия, Република Сърбия, Перник, Монтана, Враца, Стара Загора и Добрич, които започват своята работа, посветена на зеленото мислене и природосъобразния начин на живот.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook