В град Перник завършиха успешно дългоочакваните ремонтни дейности по пешеходната част на още един мост, разположен над река Струма. Това съоръжение, намиращо се на улица „Средец,“ стана четвъртият мост в града, който претърпя обновление. Новата инфраструктура съчетава сигурност, функционалност и визуална привлекателност.

Една от ключовите цели на ремонта бе подмяната на старата и компрометирана настилка на моста. Това представляваше значителен напредък в сигурността на пешеходците, използващи този маршрут всеки ден. Сега те могат да се движат по нова и гладка настилка без опасност от пътни инциденти.

Освен подмяната на настилката, работниците монтираха и ново осветление върху моста. Това бе дългоочаквано подобрение, тъй като тази част от града нямаше подходящо осветление през няколко дълги години. С новите светлини пешеходите сега могат да се чувстват по-сигурни, особено през нощта.

Допълнително, две нови пейки бяха инсталирани в близост до пешеходната част на моста, предоставяйки място за отдих и срещи на гражданите. Тези пейки станаха популярни сред хората, които искат да се насладят на красотата на река Струма и околната природа.

Накрая, парапетите на съоръжението бяха освежени, придавайки му по-актуален и привлекателен външен вид. Това подобри и общия архитектурен стил на моста.

Ремонтът на този мост над река Струма не само подобри безопасността и удобството на гражданите, но и придаде на съоръжението нов живот и красота. Това е част от непрекъснатите усилия на градската власт да поддържа и подобрява инфраструктурата, предоставяйки на гражданите по-добри условия и по-красиво място за живеене и разходка.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook