В сърцето на град Перник се разкрива нова спортна зала, която се нарича „Спортен център Прайд“. Събитието бе възприето с голям интерес, привличайки множество хора, готови да се насладят на този нов етап в спортния живот на града. Присъстваха важни гости като Г-н Станислав Недков, председател на Българска Федерация по ММА, Г-жа Десислава Стойова, представител на Община Перник, и спортният лекар на клуба, д-р Борис Борисов. Залата беше тържествено осветена от Отец Людмил.

Г-н Недков изрази благодарност към всички присъстващи за техните поздравления и подкрепа. Той представи на клуба екипировка като подарък и сподели емоциите си от откриването на новата зала. „Благодаря на всички за уважението, което показахте! Залата тепърва ще се надгражда и ще става все по-добра. Беше направен подарък от Г-н Недков, като дари екипировка за клуба, както и близки приятели, които също дариха. Предстоят много тренировки и надявам се още по-големи успехи! Имам стратегии за развитието на този клуб, като за сега ще ги запазя в тайна, тъй като не зависи всичко от мен, но когато станат, ще споделя!“ – сподели Г-н Недков.

За всички желаещи да се включат в тренировките, предоставени са различни графици за начинаещи и напреднали. Начинаещите могат да се присъединят в понеделник, сряда и петък от 18:30 часа, докато напредналите имат възможност да тренират в понеделник и петък от 20:00 часа, вторник и четвъртък от 19:00 часа.

Самата зала се намира на улица „Кракра“, срещу магазин „Гризли“. Входът на залата е лесно разпознаваем – до склада за кисели млека. Клубът е отворен за нови членове, като деца на възраст от 8 години и нагоре са добре дошли.

Г-н Георгиев, представител на клуба, добави: „Тренировките ни ще се провеждат всеки ден, предлагайки възможности както за начинаещи, така и за напреднали. Разполагаме с две групи, които обхващат различни нива на опит и подготовка.“

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook