Наскоро със заповед на министъра на вътрешните работи Калин Стоянов беше назначен нов началник на Първо Районно управление (РУ) в град Перник. Това е главен инспектор Венцислав Манов, който има дългогодишен опит в структурите на Министерството на вътрешните работи (МВР). Той официално пое новата си позиция на 1 март 2023 г., заменяйки предишния началник на управлението, и беше представен пред състава на районното управление от директора на Областната дирекция на МВР (ОДМВР) – Перник, старши комисар Милчо Милчов.

Кариерата на главен инспектор Венцислав Манов в МВР започва на 1 септември 1997 г., когато той се присъединява към Трето РУ при Столична дирекция на вътрешните работи (СДВР) като полицай. Неговата отдаденост и професионализъм бързо го издигат през йерархията и през февруари 2003 г. той е назначен на длъжност „разузнавач“ в „Икономическа полиция“ на същото районно управление.

През цялата си кариера главен инспектор Манов непрекъснато демонстрира своя ангажимент да се бори с престъпността и да поддържа реда и сигурността в общността. По време на работата си в Икономическа полиция той успешно преминава различни нива и придобива богат опит в разкриването и разследването на икономически престъпления. На 5 октомври 2020 г. той поема нова роля в ОДМВР-Перник като началник на група в сектор „Противодействие на икономическата престъпност“. Под негово ръководство екипът постигна значителни резултати в борбата срещу финансовите измами, контрабандата и други икономически нарушения в региона.

Сега, като началник на Първо РУ, главен инспектор Венцислав Манов ще продължи своята успешна кариера, ръководейки екип от отдадени служители, които работят неуморно за гарантиране на безопасността и благосъстоянието на жителите на Пернишка област. Той е добре запознат с предизвикателствата и нуждите на местната общност и е решен да използва своите умения и опит, за да подобри ефективността на правоприлагащите органи в района.

Поемайки тази нова роля, главен инспектор Манов подчерта важността на сътрудничеството и комуникацията между различните звена на МВР, както и с представители на други агенции и организации. Той изрази желанието си да работи в тясно сътрудничество с местните власти, неправителствени организации и граждани, за да изгради силни връзки на доверие и да създаде сигурна среда за всички.

При представянето си пред състава на Първо РУ главен инспектор Манов благодари на колегите си за тяхната непоколебима отдаденост и упорит труд. Той ги увери в пълната си подкрепа и насърчи всеки член на екипа да продължи да предоставя отлични услуги на общността.

В заключение, назначаването на главен инспектор Венцислав Манов за началник на Първо РУ в Перник бележи важен момент за бъдещето на правоприлагащите органи в региона. С неговия богат опит в борбата с престъпността и силна вяра в силата на сътрудничеството, ние сме уверени, че той ще бъде страхотен лидер и ще доведе до положителна промяна в областта.
Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook