Високи скорости, адреналин и най- добрите състезатели във всички класове, ще видят перничани и гостите на града ни на състезанието по мотокрос в Перник. Тази събота и неделя /16-17.09/ на мотополигона по пътя за село Големо Бучино ще бъде огласен от рева на десетки мотори. За състезанието в града ще пристигнат 100 състезатели от над 20 клуба, както и представители от Гърция и Румъния, а организаторите са предвидили изненади и награди за зрителите. Първите състезателни маншове ще се проведат в събота от 17:00 часа, в неделя в 10:30 е официалното откриване.

„Близо 20 години любителите на мотоциклетните спортове в Перник и региона трябваше да чакат търпеливо, за да видят отново най-добрите в България да карат в кръг от Републиканския шампионат по мотокрос. Това ще стане тази събота и неделя, благодарение на общите на организаторите от Община Перник и „М6 Yamaha рейсинг тийм“, коментира мениджърът на „М6 Yamaha рейсинг тийм“ Мартин Тодоров. Той припомни, че последното състезание от календара на Републиканския шампионат е проведено през 2004. „В последните няколко години направихме много подобрения, сега в последните месеци също изградихме много неща.

Трасето е с дължина 1 790 метра, има 6 трапеца, финален скок, 2 ролетки – всичко, което е нужно за качествен мотокрос. През миналата година организирахме кръг от Купа България, видяхме, че интересът е голям и сега вече сме готови за кръг от шампионата“, каза още Тодоров.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook