От 17 юни в Медицински център Радомир ще заработи ЛКК (Лекарска консултативна комисия). Това стана ясно на работна среща между управителя на медицинския център и кмета на Община Радомир Кирил Стоев. Тази новина бележи важен етап в развитието на здравеопазването в града, тъй като предоставя нови възможности за достъпни и качествени медицински услуги на местното население.

На срещата управителят на центъра изрази своята благодарност към д-р Михайлов за отличното сътрудничество и неуморните усилия за подобряване на здравните грижи в Община Радомир. Преди няколко седмици в медицинския център най-накрая заработи дългоочакваният рентгенов апарат. Въпреки че беше закупен преди повече от две години, той започна работа едва наскоро поради различни административни и технически пречки. Все пак е важно да се отбележи, че гаранционният период е изтекъл, но вече е подписан договор за поддръжка с компанията доставчик.

По време на срещата кметът Кирил Стоев сподели вълнението си относно текущите дискусии с потенциални дарители за закупуването на ехограф за гинекологичния кабинет, както и ЕКГ апаратура и холтери за кардиологичния кабинет. Тези придобивки допълнително ще подобрят наличните съоръжения и ще позволят на местните жители да получат цялостни и ефективни здравни услуги, без да се налага да пътуват до съседни градове като Перник или София.

Освен това кметът Стоев разкри планове за бъдещо развитие на здравеопазването в Радомир, включително въвеждането на зъбен рентген. Този нов инструмент значително ще подобри достъпа до стоматологични грижи за нуждаещите се и ще намали необходимостта от пътуване извън града за получаване на подходящо лечение.

Кметът Стоев подчерта, че достъпното и качествено здравеопазване е основен приоритет за него и неговия екип и те са положили значителни усилия в тази посока през последните месеци. Резултатите вече започват да стават очевидни, което прави Медицински център Радомир все по-предпочитан избор за местни жители, търсещи висококачествени здравни услуги на прага им.

В момента медицински центърът предлага графици за различни специалисти, включително кардиолог, невролог, вътрешни болести, хирург, гинеколог, офталмолог, психиатър и други. С добавянето на новата ЛКК и продължаващото развитие на съоръженията, жителите на Радомир могат да очакват още подобрения в тяхното здравеопазване в бъдеще.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook