Представителите на клуб „Олимпиец – Радомир” – Ева Емануилова и Антони Дамянов, учители по физическо възпитание и спорт в гр. Радомир, взеха участие в 40-ата сесия за млади участници и 10-ата сесия за учители на Националната олимпийска академия (НОА) на БОК – 2022, която тази година преминава под надслова „Социално-културни изменения на съвременния спорт и мисията на Олимпизма“.
С тържествена церемония в Старата Митрополия на Несебър започна сесията. По традиция домакин на проявата от 9 до 12 юни е Водната учебно-спортна база на Национална спортна академия „Васил Левски“ – партньор на Олимпийския комитет от основаването на НОА преди 39 години.
Със своето тържествено слово проф. Лозан Митев – директор на НОА, откри събитието, а проф. Кирил Андонов, помощник – ректор на НСА, приветства всички участници от името на академичното ръководство. Участниците от клуб „Олимпиец – Радомир” представиха презентация за дейността на клуба през последната олимпийска година. Клубът бе удостоен с награда за принос в развитието на Националната олимпийска академия и олимпийското движение в България.
Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook