Само броени дни преди старта на новата учебна година, ДГ „Слънце“ в град Радомир с радост и тържество откри две новопостроени помещения, които ще служат като учебни стаи и простор за допълнителни дейности. Този проект се реализира с големия принос на Община Радомир, която спечели финансиране чрез програмата „Изграждане, пристрояване, надстрояване и реконструкция на детски ясли, детски градини и училища“ за периода 2020-2022 година.

Разширението на ДГ „Слънце“ не е само ново строителство, а и надеждна инвестиция в бъдещето на децата и образованието им. Новите помещения са модерно обзаведени и оборудвани с всичко необходимо за комфортното и разнообразно обучение на малките ученици. С тази инфраструктурна иновация ДГ „Слънце“ може да посрещне повече деца и да им предостави качествено образование и грижи.

Със своето разрастване ДГ „Слънце“ обявява готовността си да приеме още деца и да ги насрочи в голямото семейство на детската градина. Това означава, че повече деца ще имат възможността да се наслаждават на образователни и развлекателни активности, които ще ги подготвят за бъдещето и ще развият тяхната креативност и социални умения.

Община Радомир продължава да инвестира в образованието на местните деца и да създава по-добри условия за тяхното развитие. Този проект е само един от многото начини, по които общността подпомага децата и подобрява качеството на техния живот.

Детската градина „Слънце“ в град Радомир продължава да бъде пример за отдаденост и грижа към децата и техните бъдещи възможности. Новите помещения са символ на нов начало и обещание за ярко бъдеще за всички малки ученици, които ще стъпят на прага й през новата учебна година.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook