Кметът Пламен Алексиев, зам. кмета Роберта Борисова и представители на общинска администрация присъстваха на празниците, посветени на Първия учебен ден в учебните заведения от община Радомир. Те изразиха благодарността си към директори и учители, за отдадеността и професионализма, който влагат в отглеждането, обучението и възпитанието на децата на Радомир.

Пожелаха им с лекота и усмивка да преминат през предизвикателствата и изпитанията на Новата учебна година. Да бъде щастлива, ползотворна и да продължават все така да показват доброто, да вдъхновяват, да вярват в постиженията на възпитаниците си и да радват с присъствието си и мъдростта, която носят.

По повод празничния ден на учениците пожелаха, да вървят смело по пътя на знанието и с ентусиазъм да извоюват своите големи постижения. Да се учат добре и да се отнасят към обучението сериозно и отговорно. Да знаят, че училището е мястото, където винаги ще намерят подкрепа, разбиране и верни приятели. Да имат щастливи учебни дни, през които ще стават по-мъдри, по – уверени и по – смели.
На добър час!