В гр. Радомир завърши ремонтът на междублоковото пространство на бл. 52, бл. 54, бл. 56 и бл. 58 на ул. „Райко Даскалов“. Ремонтните дейности обхващаха вертикална планировка, полагане на нова тротоарна настилка, обособяване на паркинг места и поставяне на бордюри.

Основната цел на инфраструктурните подобрения е да обновят пространството и да осигурят удобство и комфорт на живущите в квартала. Новата тротоарна настилка ще предостави по-голям комфорт и безопасност за пешеходците, като ще осигури гладко и равно покритие за движение.

Новите паркоместа ще решат проблема с липсата на места за паркиране в квартала, като ще допринесат за по-добро организиране на трафика и ще намалят броя на автомобилите, които се паркират на тротоарите. Това ще подобри и безопасността на пешеходците, като ще им даде по-голямо пространство за движение.

Новата тротоарна настилка и паркинг местата в междублоковото пространство на бл. 52, бл. 54, бл. 56 и бл. 58 на ул. „Райко Даскалов“ ще подобрят значително качеството на живот на живущите в квартала. Ремонтът е важен стъпка към по-добра инфраструктура и по-добро обслужване на общността в гр. Радомир.

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook