На 3 март, когато България отбелязва своя национален празник, всички ние се вълнуваме от тази възможност да почетем нашата история, култура и героичното минало на нашата страна. Тази година обаче, в Радомир, събитието ще бъде отбелязано по особен начин.

Будителят на десетилетието, Никола Рахнев, ще пристигне в Радомир с първата за 2024 година инициатива за засаждане на „Гората.бг“. Съвместно с него и с гордост ще засадим 3300 дръвчета на 03.03.2024 година, от 12 часа!
Преди Коледните празници си обещахме да реализираме засаждане и сме щастливи, че на връх националният ни празник поставяме първата от предвидените инициативи, с които ще обогатим нашата община и ще допринесем за подобряването на околната среда.

Смятаме, че най-добрият начин да отдадем почит на онези, които жертваха своите животи за нашето бъдеще и свобода, е да действаме единодушно и конструктивно в настоящето. След официалните чествания на празника, време е за действие! Ще се възползваме от започващият нов ден, за да изпълним това важно обещание към нашата общност и към природата.

Нека се съберем всички заедно на 3 март в Радомир, за да направим този ден значим и за нашето бъдеще, и за нашата природа. Нека се вдъхновим от нашите предци и да продължим да градим утрешния ден с любов към нашата земя и единство в действията си.

Качествени мъжки дрехи на достъпна цена от онлайн магазин Sybrelo си грабни сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook