СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ отбелязва 110 години от своето основаване. Това училище е едно от най-престижните в България и е свидетел на множество събития, които са допринесли за неговия сегашен вид и авторитет.

На 09 май, в двора на училището се проведе спортен празник, който беше посветен на юбилея на училището. На събитието се събраха ученици, учители и гости на училището. Те прекараха приятно време, играейки различни игри и състезания. Това беше едно вълнуващо изживяване за всички присъстващи.

В навечерието на празника, в училището беше открита изложба на живопис и графика, която носеше името „Нюанси“. В тази изложба бяха представени творби на ученици на училището, както и на изявени таланти, които прославиха името на училището си в национални и общински конкурси. Изложбата беше прекрасен начин за учениците да изразят своята креативност и да се насладят на творчеството на други.

На 11 май, учениците и учителите на СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ отбелязаха още едно важно събитие – 110 години Гимназия Радомир. Този празник беше отбелязан с тържествена церемония в НЧ „Напредък 1895“. Всички присъстващи се насладиха на кратки речи и прекрасна музика, която направи събитието още по-вълнуващо.

СУ „Св. Св. Кирил и Методий“ е училище с богата история, изпълнена със събития, които са допринесли за неговия сегашен вид и авторитет. През годините, от първия звънец до днес, училището е извор на знание и мъдрост, което се доказва от многобройните награди, отличия и признания на ученици, учители и абсолвенти на СУ „Св.Св. Кирил и Методий“. Високият авторитет на училището е заслужен резултат от дългогодишната му традиция в образованието, научните изследвания и културните и спортни прояви.

СУ „Св.Св. Кирил и Методий“ продължава да се развива и да се адаптира към променящите се изисквания на обществото и пазара на труда. Училището предлага образователни програми, които са съобразени с новите технологии и са насочени към придобиването на практически умения и знания. Така учениците могат да се подготвят за успешна кариера в различни области на живота.

Италиански дифузер от SELYNTA си вземи сега.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook