Театралният състав на Стара Загора ще озари с усмивки и смях град Радомир с комедийната постановка „Пижама за шестима“ на известния френски драматург Марк Камолети.

Под ръководството на проф. Атанас Атанасов, сценичният вариант на пиесата обещава да бъде незабравимо преживяване за всички почитатели на театъра. Професор Атанасов дарява на публиката своята визия и талант, вдъхновени от гениалната творческа работа на Марк Камолети.

Преводът от френски е дело на проф. Андрей Аврамов, който с майсторство и чувство към оригинала пренася вълнуващата интрига на пиесата на българския театрален език.

Създателите на театрализирания вариант на „Пижама за шестима“ ни обещават динамична, ярка и запленяваща изява на сцената. Те ни предоставят един неповторим шанс да се потопим в света на комедията, където нищо не е такова, каквото изглежда.

Под лампите на френския хумор и с участието на искрящите актьорски таланти, представлението обещава да ни отведе в забавната и завладяваща история на „любовните триъгълници“. В реалния живот често сме свидетели на тържествата и скандалите във връзките на хората, но в театъра всичко е по-различно. Марк Камолети успява да ни изненада с неочаквани обрати и комични ситуации, които ни карат да се засмеем навсякъде, където погледнем.

Режисьорът на представлението споделя, че хуморът блика на всяка сцена, изкушавайки ни да се потопим в лабиринта на авантюристични клопки, които очакват героите. В началото може би сме просто зрители, но неусетно ставаме и съучастници в интригуващото действие. Защото, както спомена режисьорът, всеки от нас, или във въображението си, или от житейски опит, сме се докосвали до острите ръбове на някакъв „триъгълник“. И на финала, героите обличат своите пижами и уморени заспиват в „кочината“ и „обора“, завършвайки невероятната комедийна атракция.

В актьорския състав на „Пижама за шестима“ участват изключителни таланти като Иван Калошев, Светла Тодорова, Илчо Димитров, Илина Илиева, Мария Пенчева, Диана Найденова и Димитър Митев. Тяхната професионалност и ангажимент обещават да пренесат публиката в света на смеха и насърчителните емоции.

Не пропускайте вълнуващата постановка на „Пижама за шестима“, която ще се изиграе на сцената в Радомир на 21 ноември от 18:00 часа. С този спектакъл, театралният състав на Стара Загора обещава да ви подари незабравима вечер, изпълнена със смях и комедийни моменти, които ще ви оставят усмихнати и вдъхновени дни наред. Не пропускайте възможността да се потопите в този свят на хумор и комедия!

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook