Спектакълът „Вечеря за тъпаци“, поставен от знаменития Иржи Менцел се играе вече 17 години при препълнени салони и е едно от най-гледаните заглавия в афиша на Сатирата. „ВЕЧЕРЯ ЗА ТЪПАЦИ“:
Тя наистина съществува! Познавам част от участниците. Мой приятел трябвало да заведе тъпак на вечеря у Кастел, но онзи тип се разболял. Приятелят ми, абсолютно полудял, се обадил на Кастел, за да го помоли да му услужи с друг тъпак…
Между другото, сред тъпаците има една фатална категория. Тези, които винаги са на вашите услуги, са най-опасни. Единственото, което мога да кажа за успокоение на тъпаците, е, че и аз съм тъпак в очите на някого.“ Франсис Вебер Макар премиерата да е преди 16 години актьорите продължават да се вълнуват от срещата си с публиката.

Ето какво споделиха част от тях: Христо Гърбов: Това е най-дълго играната ми роля в творческата ми кариера на артист. Иван Бърнев: Това представление е направено от един човек, който е много специален за всички нас и особено на мен- режисьорът Иржи Менцел. Той все още се изненадва, когато му кажа, че продължаваме да играем „Вечеря за тъпаци“. Ана Вълчанова: Аз безумно обичам това представление. Най-вече, заради начина по който публиката го приема.

23 ноември 2022 г. 18.00 часа в салона на НЧ“Напредък 1985″ гр.Радомир

Грабни сега удобно мъжко бельо от онлайн магазин Stasymo.
Станете почитатели на Elitno.com във Facebook