Според диетолозите напълно възможно е да се пречистим от токсините и същевременно да свалим излишните килограми. С помощта на някои хранителни продукти може да повлияем на процесите на изчистване на организма и да ускорим извеждането на вредните вещества от тялото ни.

пречистване на организма, детокс храни, пречистване от, зелен сок, здравословно, здравословно пречистване, прясно изцеден сок, соколечение, соколечение рецепти, целина лечебни свойства, сок от целина, зеле при, целина при, лимони при, лечение лимони, лимонов сок и вода, лимонов сок и топла вода, лимон ползи, вода с лимон ефект и ползи, вода с лимон вечер, топла вода с лимон за отслабване

Ябълки
Съдържат пектин, който ефективно извежда от организма съединенията на тежките метали и други токсини. Помагат при стомашни паразити и някои кожни заболявания. Предотвратяват проблеми с черния дроб.

Зеле
Отдавна са известни неговите противовъзпалителни свойства. Сокът от зеле се използва като лек за стомашни язви. Зелето има сулфорафан. Това вещество съдейства на организма да се бори с токсините.

Лимони
Лекарите препоръчват да се пие сок от лимони с хладка вода. Това питие помага на черния дроб и сърцето. Голямото количество витамин С помага за изчистване на съдовата система.

Целина
Незаменима за детоксикация. Тя предотвратява отлагането на пикочна киселина в ставите. Помага да се пречисти кръвта. Стимулира работата на щитовидната жлеза и хипофизата. Целината действа като лек диуретик и така улеснява работата на бъбреците и пикочния мехур.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook