Общинската структура на БСП в Перник има задължение за комунални услуги в общ размер от 1436.00 лева към 27.11.2016 година. Това стана ясно от изтекло в пернишките медии писмо на община Перник до БСП.

Перник, новини Перник, БСП Перник, БСП Перник задължения, БСП Перник не плаща, събрание БСП Перник

Сумата е натрупана за ток, вода и парно на офисите, където се помещава БСП-Перник. Сградата е собственост на община Перник. Намира се на ул. “Радомир” 1 в града. Наемателите са длъжни да си плащат консумативите на общината.

Община Перник настоява в 7 дневен срок от получаване на писмото да получи парите в касата си.

Потърсихме за коментар по темата Кирил Леонов, който е председател на общинската структура на БСП в Перник. Той заяви за PKmig, че „в рамките на днешния ден ще дам публичен отговор на въпроса Ви, в момента очаквам на среща счетоводителя, за да мога да ви дам коректна информация“.

До редакционното приключване на материала по темата към 18.00 часа днес не получихме отговор, също така няма такъв и в публичното пространство.

При нова информация ще Ви информираме своевременно. На 03.12.2016 година излезе публично изказване по въпроса от Кирил Леонов, което може да прочетете тук.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook