Чаровната пернишка лейди Елизабет Методиева e в Делхи /Индия/. Тя представя България на конкурса Miss Top of the World. Чаровната брюнетка достигна до това участие след ката спечели в началото на година Lady Bulgaria 2016 Universal.

Снимка, публикувана от Elizabet Metodieva (@elizabet_metodieva) на

С влизането си в Делхи бе посрещната от традиционна индийска сватба, което било на късмет.

В официалната страница на „Miss Top of the World“ във Фейсбук вече тече и гласуването за победител, като за момента води България. Всяко харесване в страницата на определена снимка носи по 1 точка за дадената страна, а всяко споделяне – 2 точки. В сайта на конкурса също може да се гласува, там всеки глас струва 1$, но носи 10 точки.

„Каквито и успехи да съм имала до момента, никога не съм била по-горда от тази вечер – когато развях българското знаме в Индия!!!…България е на финал, приятели и всичко това е благодарение на вашата подкрепа!!!Благодаря на Бог за всичко, което ми се случва!!!“, написа перничанката Елизабет Методиева днес във Facebook.

Елизабет Методиева е от Перник и е на 27 години.
Започва кариерата си на журналист в КТ Кракра. Тя е бивш кадър на в.“Монитор“ и настоящо светско перо на в. „Телеграф“. Бети подкрепяше Борислав Комсийски във формата ВИП Брадър.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook