Президентът Росен Плевнелиев издаде указ за назначението на Катя Иванова от „България без цензура“ за член на Централната избирателна комисия.

Назначаването на общинският председател на „България без цензура“ в Перник Катя Иванова става след постъпило предложение от съпредседателите на КП ББЦ до президентът Росен Плевнелиев. В мотивите се посочва, че на провелите се избори за 43-то Народно събрание КП „Бъглария без цензура“ е излъчила 15 народни представители, с което коалицията е получила правото да бъде представена в Централната избирателна комисия.

политика Перник, член ЦИК, член ЦИК Перник, Катя Иванова, Катя Иванова Перник, ББЦ Перник

Коалиционното решение е взето с пълно мнозинство от членовете на председателския съвет на съюза – Николай Бареков (ББЦ), Румен Йончев (ЗНС), Драгомир Стефанов (Движение „Гергьовден“) и Кънчо Филипов (БДЦ).

Новите членове на ЦИК се назначават от президента на Републиката за срок до приключване на мандата на действащите членове.

Ивановаa e адвокат в Адвокатска колегия – Πepниĸ и секретар на колегията. Магистър по право на EC, специалност „Международни отношения – ΠEC”.

От 1997 година участва активно в различни предизборни кампании.
Общински съветник в Πepниĸ два поредни мандата.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook