Георги Милев е новият-стар председател на КРИБ-Перник. Той беше преизбран днес на Годишното общо събрание на организацията.

В рамките на форума беше направен отчет на Управителния съвет, на Арбитражния съд и Контролния съвет за изминалата 2016 година. На събранието, което се проведе в Двореца на културата, присъстваха народният представител от ПП ГЕРБ д-р Александър Александров и зам.-кметовете Севделина Ковачева и Денислав Захариев, както и представители на бизнеса.

„За мен е особена гордост да видя тук хората, които създават модерната икономика в региона. Благодаря за доброто сътрудничество и се надявам на следващата среща залата да бъде препълнена с нови членове на КРИБ“, сподели зам.-кметът Денислав Захариев, който приветства участниците в срещата и прочете специален поздравителен адрес от кмета на Община Перник Вяра Церовска.

„Разчитам, че КРИБ ще допринася за стабилното развитие на Перник и ще продължи активно в създаването на още по-добри условия за бизнес в града, в повишаването на конкурентноспособността на икономиката, привличането на нови инвестиции и борбата със сивия сектор. Община Перник ще окаже необходимо съдействие за изпълнението на поставените приоритети и цели, за да се повиши социалния стандарт на перничани“, се казва в словото на градоначалника.
Народният представител д-р Александров също изрази благодарност за поканата и се надява да се увеличат стойностните хора, които мислят положително за региона. Той конкретизира и един от важните фактори за спирането на концесията в Община Трън.

„Повод за спирането на предоставянето на концесия на подземни богатства в Трън е неспазването на сроковете при изготвянето на документацията от местния Общински съвет“, поясни бившият Областен управител на Перник.
В новия Управителен съвет на КРИБ-Перник влизат още Димитър Живков, Антон Костадинов, Кирил Кирилов и Георги Спасов. При учредяването на пернишката структура се включват 28 фирми, в момента те са вече 45.
Избра ли къде ще почиваш?

Станете почитатели на PKmig.com във Facebook