Дискусионен форум на тема „100 жени в управлението“ събра министри, народни представители, кметове и дами на изявени позиции от Перник и областта.

новини Перник, 100 жени в управлението, Йорданка Фандъкова Перник

Форумът е част от националната инициатива „100 жени в България”, която се провежда под патронажа на председателя на Народното събрание Цецка Цачева и е инициирана от председателя на националната организация на Жени ГЕРБ Ирена Соколова.

Провеждането на събитието е в подкрепа на развитието, утвърждаването и усъвършенстването на жените в управлението, политиката и бизнеса.

„Мили момичета, знам колко сте работливи, мотивирани амбициозни. Знам колко сте силни, за да докажете в този, все още мъжки свят, едно ново лице на България. Призовавам ви да бъдем активни, защото на нас е отредена ролята да дарявам с живот и да пазим живота. В този многолик и изпълнен с предизвикателства свят ние сме тези, които с много труд, с любов, такт и всеотдайност, можем да направим България още по-добро място за живеене“, заяви в специално видео обръщение председателят на 43-то Народно събрание Цецка Цачева.
Станете почитатели на PKmig.com във Facebook